ByteDesign

DevOps og Software Konsulent

Konsulent services

Skaber merværdi med softwareløsninger,
softwareintegration og automatisering

Kontinuerlig integration

Gør brug af linux services, container-teknologier og revisionsstyring til optimering af softwareintegration. Sammen udbygger og forbedrer vi jeres eksisterende release flow ved optimeret brug af tools, cloud og softwarefeatures og herved giver mere tid til produktudvikling.

Automation

Udbygger og tilføjer automatisk softwareinfrastruktur, der forbedrer softwarekvalitet og fjerner manuelle arbejdsprocesser. Automatiserer arbejdsprocesser med scripts, linux services og cloud-løsninger.

Infrastruktur som kode

Strukturerer og optimerer arbejdsprocesser ved brug af revisionsstyring og konfiguration management software. Muliggør hurtigere og nemmere udvikling fra den første kodelinie er skrevet, til koden er kompileret, pakket sammen og er blevet en del af det færdige produkt.

Data behandling

Optimerer, parser, producerer og analyserer data. Arbejder med debuggingdata, testdata, produktdata og udviklingsdata for at give en bedre forståelse af produktet.

C++ udvikling

Arbejder med multi-platform C++ udvikling. Designer, strukturerer, debugger og optimerer C++ applikationer og benytter tools og metoder til at opnå hurtigere og mere kompakte softwareløsninger.

Produktudvikling

Jeg hjælper med software-produktudvikling. Baseret på mine analytiske evner, de services jeg udbyder og jeres behov, arbejder vi sammen for at opnå jeres mål og produktudvikling.

Teamet

Brian Jensen

CEO, konsulent

CEO af min enkeltmands- virksomhed siden 2020, der udbyder DevOps og software konsulentrådgivning. Når jeg ikke arbejder for kunder, ideudvikler jeg private projekter, der kan findes på smoller.dk